درمان جوشهای دهان از نوع آفت با گیهان داروئی
 
علمی فرهنگی ورزشی
 درمان جوش های دهان از نوع آفت


نام گیاه: آویشن
اشکال داروئی و مقدار مصرف: یک قاشق غذا خوری از گیاه آویشن را در یک استکان آب جوشاینده از ایم محلول روزی چند مرتبه در دهان بگذارند و تا بهبودی کامل ادامه دهند.

نام گیاه: گل گندم
اشکال داروئی و مقدار مصرف :مقداری گل گندم را در آب جوشانیده با این محلول دهان را روزی چند مرتبه شستشو دهند.

نام دارو: گیاه ازگیل
اشکال داروئی و مقدار مصرف: 12 گرم برگ درخت ازگیل را در یک لیوان آب جوشانیده بیمار شبانه روزی چند مرتبه با این محلول دهان شویه نماید.

به نقل از کتب گیاه درمانی دکتر رجحان

اساس يک پژوهش:
استفاده از داروهاي گياهي در درمان آفت دهان مفيدتر از انواع شيميايي است

براساس يافته‌هاي يك پژوهش، استفاده از داروهاي گياهي مانند عصاره گياه «ساتورياخوزستانيكا» براي درمان ضايعاتي مانند آفت دهان كه هنوز علت قطعي آن مشخص نيست مناسب تر از داروهاي شيميايي است چراكه عوارض جانبي كمتري دارند.


به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) واحد علوم پزشکي تهران، طبق يافته هاي دكتر ندا بابايي، استاديار دانشكده دندانپزشكي بابل، استفاده از عصاره گياه ساتورياخوزستانيكا نتايج منحصر به فردي در درمان آفت داشته است.


گياه ساتورياخوزستانيكا فقط در ايران مي رويد و جزو دسته گياهان تيره نعناع است و اثرات ضدويروسي و ضدقارچي دارد. استفاده از عصاره اين گياه در دو، سه روز اول زخم پاسخ بهتري به درمان مي دهد و سير دوره درمان را كوتاهتر كرده و باعث كاهش درد و سوزش مي شود.


ميزان ماده اصلي اسانس اين گياه كاروآكرول 90درصد است كه در گياهان مشابه از 30 تا 40 درصد تجاوز نمي كند. همچنين اين ماده خاصيت ضدعفوني كنندگي دارد و مي تواند در درمان زخم هاي ديگر دهاني مانند پلاك دهاني و زخم هاي ناشي از دنچر مؤثر باشد.


گفتني است زخم هاي آفتي عودكننده، يكي از شايع ترين ضايعات دهان است و طبق آمار 20 تا 34 درصد افراد دچار انواع آفت هستند كه معمولاً در سنين بلوغ تا 40 سالگي و به ويژه در افراد دچار استرس رخ مي دهد.


آفت‌ها به سه نوع مينور، ماژور و هرپسي فرم تقسيم مي شوند که دردناك و بيشتر عودكننده‌اند و طي يك تا دو هفته التيام مي يابند.


به عقده اين پژوهشگر، براي درمان ضايعاتي مانند آفت كه هنوز علت قطعي آن مشخص نيست استفاده از داروهاي گياهي مناسب تر از داروهاي شيميايي است چراكه عوارض جانبي كمتري دارند. براي نمونه استفاده از كورتون يا آنتي بيوتيك (به صورت دهان‌شويه) براي طولاني مدت مي تواند باعث بروز قارچ در دهان شود ولي تركيبات گياهي عوارض جانبي كمتري دارند 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید اینجانب رضا اشرفی دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی فتاوری اطلاعات، متولد 1362 از روستای آق گنبد و در ارومیه سکونت دارم. این وبلاگ جهت اطلاع رسانی در حوزه های مختلف ایجاد شده است امیدورام با راهنمایی های خود، بنده حقیر را در هرچه بهتر کردن وبلاگ یاری فرمائید.
آخرین مطالب
پيوندها
ساعت کاسیو">ساعت کاسیو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی فرهنگی ورزشی و آدرس ashrafireza.com.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان